Numele meu este IOANA BALAN

Sunt o fire visatoare si energica atunci cand vine vorba despre muzica. 

Imi place sa-mi astern minutios intreg sufletul in versurile pe care le cant si care ma fac sa fiu libera in creativitate. Ador oamenii veseli si iubitori de traditie si muzica de folclor. Secretul bucuriei mele in munca consta intr-un singur cuvant iar acesta este excelenta. 

In fiecare zi invat, perseverez si ma perfectionez iar oamenii care imi apreciaza munca si stradania imi umplu sufletul de implinire si satisfactie. 

Nimic maret in viata unui om nu a fost implinit fara sustinere, entuziasm si iubirea celor din jur. Iubesc ceea ce fac, iubesc muzica iar asta se reflecta in personalitatea mea, in bucuria de a lucra cu oameni frumosi, in calitatea muncii mele si respectul pe care il am pentru public.

despre mine

Despre mine nu vă pot spune dacât atât: prima persoana care mi-a îndrumat primii pași în muzica populară românească a fost mama, pentru că, de la mama am moștenit acest har minunat, ca o frumoasă și de preț zestre, purtată cu mândrie în minte, în suflet și în glas. Dragostea  pentru folclorul românesc s-a înrădăcinat și a crescut odată cu mine. Ca o poveste populară din satele românești care încă se scrie, eu am continuat să îi cânt dorurile și iubirile, jalea și tristețea sufletului românesc și să-i expun frumusețea prin portul popular tradițional.

Formatie nunta Bucuresti Ioana Balan solist muzica populara si muzica de petrecere

Din pasiune pentru muzică

Primii pași în cariera artistică

Am început prin a fi apreciată de cei apropiați. Cu timpul eu, Ioana Bălan, am cucerit publicul prin timbrul meu aparte, talentul și pasiunea nemărginită. Destinul mi-a scos în cale oamenii potriviți la momentul potrivit.  Păstrând în suflet vie flacăra pasiunii pentru muzica, am continuat să evoluez tot mai frumos, depășind mereu un alt nivel. Astăzi, sunt aici ca să vă încânt și să colaboram pentru o stare de spirit înfloritoare, sunt o persoană deschisă și de abia aștept să ne cunoaștem!

Parteneri

Parteneri de incredere si recomandati
de Ioana Balan
Rezerva data eveniment

E-mail: ioanabalanoficial@gmail.com