Ioana Bălan

Despre mine

despre mine

Cele mai importante momente din viața mea 

Despre mine nu vă pot spune dacât atât: prima persoana care mi-a îndrumat primii pași în muzica populară românească a fost mama, pentru că, de la mama am moștenit acest har minunat, ca o frumoasă și de preț zestre, purtată cu mândrie în minte, în suflet și în glas. Dragostea  pentru folclorul românesc s-a înrădăcinat și a crescut odată cu mine. Ca o poveste populară din satele românești care încă se scrie, eu am continuat să îi cânt dorurile și iubirile, jalea și tristețea sufletului românesc și să-i expun frumusețea prin portul popular tradițional.

Din pasiune pentru muzică

Primii pași în cariera artistică

Am început prin a fi apreciată de cei apropiați. Cu timpul eu, Ioana Bălan, am cucerit publicul prin timbrul meu aparte, talentul și pasiunea nemărginită. Destinul mi-a scos în cale oamenii potriviți la momentul potrivit.  Păstrând în suflet vie flacăra pasiunii pentru muzica, am continuat să evoluez tot mai frumos, depășind mereu un alt nivel. Astăzi, sunt aici ca să vă încânt și să colaboram pentru o stare de spirit înfloritoare, sunt o persoană deschisă și de abia aștept să ne cunoaștem!

Ioana balan oficial
muzică și voie bună

Dispunem de cele mai performante echipamente pentru evenimente

PARTENERI

Servicii premium

Vă oferim prin intermediul partenerilor noștri de încredere servicii standard și premium pentru orice tip de eveniment.(nuntă, botez, evenimente private și corporate).

Rezervări pentru evenimente

SOCIAL MEDIA

Sunt prezentă pe rețele de socializare